Τα ποστ του κοντριμπιτέρ Pihacek


 

29.06.2006

Υπερτιμημένοι, όχι λούζερ

Uncategorized — Pihacek , 11:07 am

Προχτές είδαμε τη Γαλλία να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να βγάζει εκτός Μουντιάλ μια Ισπανία που συγκαταλεγόταν μεταξύ των φαβορί, μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις της στη φάση των ομίλων. Οι συνήθεις κατηγορίες εκτοξεύτηκαν κατά των Ισπανών, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι απογοητευμένοι Φούριας Ρόχας έπεσαν περισσότερο θύμα της υπεραισιοδοξίας τους, παρά του γνωστού συμπλέγματος που συχνά τους καταδιώκει στις μεγάλες διοργανώσεις. (more…)

20.06.2006

Ο Μάικλ, ο Όουεν, ο Σβεν κι ο Ζοζέ

Uncategorized — Pihacek , 11:27 pm

Ο τραγικός τραυματισμός του Μάικλ Όουεν μοιάζει να γκρεμίζει τις τελευταίες μας ελπίδες να δούμε λίγη μπάλα της προκοπής απ’ την Αγγλία. Εκτός κι αν ο εσχάτως περιπετειώδης Έρικσον αποφασίσει να κρατήσει την ενδεκάδα με την οποία τελείωσε το χτεσινό παιχνίδι κόντρα στους Σουηδούς και δοκιμάσει την αγαπημένη διάταξη του Ζοζέ Μουρίνιο.

Ένα 4-1-4-1 δηλαδή, με τον πολύπαθο Όουεν Χάργκρηβς στο ρόλο του χαμάλη, τους Τζεράρντ-Λάμπαρντ ελεύθερους να κάνουν το παιχνίδι που κάνουν για τους συλλόγους τους και τον ορεξάτο Ρούνι μοναδικό προωθημένο. Ένα τέτοιο σχήμα θα μπορούσε να κάνει την Αγγλία περισσότερο – όχι λιγότερο – επιθετική, αναγκάζοντάς την ταυτόχρονα να εγκαταλείψει το σύστημα της γιόμας για το κεφάλι του Κράουτς. (more…)