Αρχείο: 'Spam'


 
... among all traditional Tibetan Buddhists along the Himalayan range and into Mongolia" [πιστών/μελών ή και φίλων; Λεεέω τώρα...] Ωραίο stunt στην Κινεζική κυβέρνηση. Ελπίζω η επόμενη μέρα εκεί να είναι πιο ενδιαφέρουσα από ότι εδώ, όπου όπως όλα δείχνουν η αντιπολίτευση reverted to the old "system of a series of esoteric tests to establish reincarnation." -m.
Well said, Arrington. Yorgos is η χτεσινοβραδινή βόλτα απ' το Techmeme γκρέμισε και τις τελευταίες ελπίδες μου για το μέλλον της ανθρωπότητας.

10.11.2007

Η Κυριακή των Παπαρούνων

, 8:18 am

Στις 11 Νοεμβρίου οι δύο εμπόλεμες πλευρές –εντελώς εξαθλιωμένες– κάτω από το βάρος ανθρώπινων και υλικών απωλειών που δεν έχουν προηγούμενο, παύουν πυρ για να συνάψουν στη συνέχεια μια εύθραυστη, όπως μέλλει να αποδειχτεί σύντομα, συνθήκη ειρήνης. (Στην 11η Νοεμβρίου τού 1918 αναφέρομαι… Τι καχυποψία είναι αυτή;). Η Ελλάς λοιπόν, όπως γνωρίζουμε, είναι απασχολημένη εκείνη την εποχή με τα δικά της γεωπολιτικά προβλήματα και έτσι το Jour de l’Armistice δεν καταφέρνει, εκ των περιστάσεων, να ενταχθεί στο εθνικό μας narrative.

Όμως δεν είναι αργά για να επανορθώσουμε. Κατανοώ ότι η οικονομία μας δύσκολα σηκώνει νέες αργίες (…και σίγουρα δεν έχω αγοράσει τα περί φεστιβάλ συμμετοχικής δημοκρατίας ούτε τις υπερβολές για το δήθεν μεγαλύτερο τεχνολογικό επίτευγμα από τότε που ο Armstrong πάτησε στο φεγγάρι). Αλλά, από την άλλη πλευρά, ο εμπλουτισμός τού εθνικού μας εορτολογίου με μια μη εθνικιστική (plutôt μάλιστα oικολογική) επέτειο θα ρετουσάρει θετικά την ταλαιπωρημένη εθνική μας ταυτότητα. Προτείνω λοιπόν, του-μπετ-του-κον και ανεξαρτήτως αποτελέσματος στις αυριανές «εκλογές», να υιοθετήσουμε έστω και καθυστερημένα τον εορτασμό της ‘Ανακωχής’: εφεξής τη δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου να την γιορτάζουμε και στη χώρα μας ως ‘Κυριακή των Παπαρούνων’.

Happy Poppy Sunday, les ga!

11.10.2007

“Βαθύτατα απογοητευμένος”

, 12:20 am

Δράττομαι της ευκαιρίας να εκφράσω κι εγώ προς πάσα κατεύθυνση τη βαθιά οδύνη και αποδοκιμασία μου για την απαράδεκτη χτεσινή απόφαση της επιτροπής κοντριμπιτέρ του RT να αναγνωρίσει την απαράδεκτη γενοκτονία των Αρμενίων. Αντί να γράψουν κάνα ποστ, κάθονται και ξαναγράφουν την ιστορία του τουρκικού έθνους. Ελπίζω τη δύσκολη τούτη ώρα ο κύριος Γκιουλ να αναλογιστεί τα χρόνια καλής φιλίας και αγαστής συνεργασίας μας και να μην αφήσει αυτό το ολίσθημα των υπονομευτών μου να θέσει σε κίνδυνο την πρόσβαση των εκ γείτονος φίλων γιουνίκ βίζιτορς στις εγνωσμένου γραικυλισμού σελίδες μας.

 Οι εμπρηστές και τα παιδιά τους δεν έχουν πατρίδα. Παράγουν (ή υιοθετούν) τις «μοδέρνες» ιδέες του απάτριδος διεθνισμού, της «πλουραλιστικής» κοινωνίας, της μεταλλαγμένης Ιστορίας που προπαγανδίζει τη «συμφιλίωση» των λαών. Μάχονται μέχρις υστερίας κάθε αίσθηση πατρίδας και «ιερού». (το πλήρες κείμενο)

Ann Coulter, 8.7.07 

29.05.2007

Buzz: Google Reader integration, βαρβαρισμοί

, 12:14 am

Μετά τα ευφυή (χμμ) χωρατά, τα νέα:

1. Gbuzz: Αν χρησιμοποιείτε Firefox και Google Reader, το Gbuzz επιτρέπει απ’ ευθείας μπαζάρισμα απ’ το Google Reader (δε χρειάζεται καν να μπείτε στο σάιτ του buzz). Αν το ποστ που επιλέγετε είναι ήδη buzzed, καταχωρίζεται αυτόματα ψήφος. Για να λειτουργήσει, χρειάζεται το Greasemonkey, το διάσημο Firefox add-on που θα βρείτε εδώ. Με το Greasemonkey εγκατεστημένο και ενεργοποιημένο, προσθέτετε το Gbuzz κλικάροντας εδώ. (Επόμενη στάση: Bloglines)

2. Νέα κατηγορία: αγγλικό περιεχόμενο. Εμφανίζεται σε ξεχωριστό tab ώστε να μην απωλεσθεί η ιδρυτική έμφασις στα ελληνικά Ιντερνέτς.

Απορίες, σαπόρτ, σιχτιρίσματα, ευχές για τη θεία Θεοδόσω εδώ.

 I am delighted to announce a tah-tee tite partnership with the wildly innovative Guadeloupean startup "Buzz Linkodosiai Isagogike, Ltd." in order to enhance our respective web offerings. By making our popular services available to the booming Greek social bookmarking scene, we are inching ever closer to fulfilling our guiding vision: to organize the world's information and make it universally accessible and useful.

Δρ. Έρικ Σμιντ, CEO, Γκουγκλ Ινκ 

Μόνο έναν cost-benefit νενέκο δεν θα τον έλουζε κρύος ιδρώτας διαβάζοντας τη σημερινή επιφυλλίδα - ο Χ.Γ. ετοιμάζεται να αυτοπυρποληθεί. -y
Δεν κρατήθηκα. Καταπληκτικό τρέιλερ του επερχόμενου Civilization IV [via MF]

22.04.2005

Grand Theft Auto: Vatican City

, 1:58 am

Ήταν το αεροστεγώς σφραγισμένο Κογκλάβιο ο χειρότερος εφιάλτης των μήντια; Όχι, χάρη στις νέες τεχνολογίες της προσομοιώσεως! Με το εφηβικό χιούμορ που τόσο λατρεύει το RT, ο Ed Helms του Daily Show ξεσκίζει την τηλεοπτική κάλυψη των διεργασιών της Καπέλας Σιστίνας. Spoiler ο τίτλος, δεν κρατήθηκα. [4MB video]

Κατά τ’ άλλα οι δεξιοί spinmeisters κάνουν πάρτι με το Βενέδικτο: ο Novak στο NRO πανηγυρίζει το πρόσφατο ξέσπασμα του κατά του ρελατιβισμού. Πρόκειται για τέτοια εκπληκτική σύμπτωση με το ντιμπέιτ που μαίνεται εδώ και κάμποσο καιρό στην Αμερική, που δε θα εκπλαγώ αν το κήρυγμα του Ράτσινγκερ το είχε γράψει ο Karl Rove ή ο Horowitz.

Κι αφού δεν έχουμε λάβει ακόμα απειλητική επιστολή από το Κόμεντι Σέντραλ, ορίστε κι άλλο ένα κλιπάκι θρησκευτικού περιεχομένου από τη γνωστή εκπομπή: Manifestations! Μετά από το περίφημο πλέον τοστ*, η Παναγία αποφάσισε, λέει, να εμφανιστεί και σε ένα.. εχμμ.. oh well
[3.8MB video]

* Προσέξτε τη δεύτερη φωτογραφία. Είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς αν ο χρόνος στάθηκε πιο σκληρός στο τοστ ή στην κυρία του.