Ένας από τους τρεις


Ο ένας από τους μονομάχους έχει ξεπεράσει τον εαυτό του, έχει πάει το παιχνίδι μπροστά και υπό μια έννοια έχει ήδη κερδίσει το μουντιάλ. Αλλά δεν έχει ακόμα δοκιμαστεί ψυχολογικά μέσα σε παιχνίδι. Σαρώνει τους πάντες στο διάβα του μα κανείς δεν τον πιστεύει απόλυτα — είναι κι αυτό μέρος της γοητείας του.

Ο άλλος έχει φτάσει στο προτελευταίο σκαλοπάτι μπουκωμένος — λόγω του ντεφορμέ βασικού στράικερ του και των εμμονών του προπονητή του. Δυσκολεύεται κοντρα σε ομάδες που βάζουν παίκτες πίσω απ’ τη μπάλα και υπερφορτώνουν τον άξονα. Αλλά η ποιότητά του, ο υπνωτικός του ρυθμός, οι εκλάμψεις των επιτελικών του χαφ έχουν αποδειχθεί μέχρι σήμερα αρκετά.

Απόψε παίζουν το πιο δύσκολα προβλέψιμο ματς του μουντιάλ, έναν από τους τρεις τελικούς που είχα στο μυαλό μου όταν μπαίναμε στην οκτάδα. Το χταπόδι είπε Ισπανία. Safe bet.Ένα σχόλιο


1
Από: Kostis

Τραγωδία. Δεύτερη συνεχόμενη απογοήτευση σε ημιτελικό. Αυτή τη φορά δε μπορεί να παραπονεθεί κανείς όμως—η Γερμανία δεν έπαιξε μέχρι το γκολ. Το Γερμανικό κέντρο δεν υπήρχε σήμερα και, ως αποτέλεσμα, παρά τα κενά που δημιουργούσε το συνεχές πρέσσινγκ των Ισπανών οι περίφημες αντεπιθέσεις δεν καταφέρανε τίποτα. Πραγματικά τραγικό.

Τουλάχιστον στο δεκάλεπτο που είχε ο Τόρρες να κάνει redeem himself έπαιξε όσο uninspiringly όσο και στο υπόλοιπο τουρνουά. Α στα διάλα.

8 July, 2010 στις 12:29 am

Σχολιάστε