Το Παποκίνητο γκρέμισε το Τείχος


Δυστυχώς η κεραία μου εδώ δεν πιάνει ούτε Άλτερ ούτε Σταρ, κι έτσι δεν μπόρεσα να ενημερωθώ σωστά για τις κοσμοϊστορικές εξελίξεις στην πλατεία του Αγ. Πέτρου – ούτε να μάθω επιτέλους ποιός είναι αυτός ο Κάρολ Βοϋτίλα. Από το κείμενο του harry lime πάντως νομίζω πως καταλαβαίνω τι παίχτηκε (κάτι είναι κι αυτό αν το καλοσκεφτείτε: από τον αυτισμό με τα εκκλησιαστικά και τη Γιουροβίζιον, στην ισότιμη συμμετοχή σε πιο οικουμενικές υστερίες).
 
Τα μήντια βέβαια δε γνωρίζουν σύνορα και πατρίδες. Κι επειδή δε θα μπορούσα ποτέ να τα πω καλύτερα από το Mark Steel και το Jon Stewart, σας παραπέμπω στα παρακάτω απολαυστικά σχόλια για την παγκόσμια υστερία με τον εκλιπόντα (αλλά και για τις μεγαλοφυείς προσπάθειες προσεταιρισμού της άλως του από κάποιους πενθούντες).
 
The Daily Show (7/4/05): [9MB .mp4 video]
Το άρθρο του Mark Steel στην προχτεσινή Independent.3 σχόλια


1
Από: Oneiros

Χεχε, αγγλικός σαρκασμός από τον Steele που ..σπάει κόκαλα (γράφει και μερικά πράγματα που δεν είναι ευρύτερα γνωστά).

The dark side of these attitudes is that, the more you repress sexuality as ‘sinful’, the more it bursts out in genuinely depraved ways

Ρε, μήπως του τα σφύριξαν για τις πομπές των “δικών μας”;

9 April, 2005 στις 7:24 pm
2
Από: Yorgos

=)

Τον φοβερό και τρομερό Mark Steel ξεπέρασε ο Κολομβιανός Ροντόλφο Λεόν, που “ανέστησε” τον Ιωάννη Παύλο ως σούπερ-ήρωα, σπίντο αγνότητος εντ ολ – ισχυρίζεται μάλιστα ότι δεν το έκανε για να γελάσουμε. Το κόμικ θα πωλείται και στην Πολωνία (φυσικά).

12 April, 2005 στις 2:03 am
3
Από: missBloom

Nomizw to kalytero sxolio kai understatement gia ton Jean Paul, to vrika sti stili gia to sex tou Dan Savage stin efimerida Village Voice. Exei titlo Zombie Love. Enjoy! http://www.villagevoice.com/people/0515,savage,62908,24.html

13 April, 2005 στις 6:40 am