Λάιφλoγκιν : πέντε


Άργησα μια μέρα να σηκώσω το μπαλάκι που μου πέταξαν ο kuk κι ο κ. και ήδη ξεκόλλησε η σόλα της αριστερής παντόφλας. Για να μην έχουμε χειρότερα:

  1. Όταν η Κλίο έκλεισε τα 7, το Νοέμβριο του 1988, υπερηφανευόμουν ότι έχω το μακροβιότερο χρυσόψαρο του κόσμου. Μερικά χρόνια αργότερα έμαθα ότι για τις μικρές αλλαγές χρώματος που παρατηρούσα στην Κλίο μετά την επιστροφή απ’ τις οικογενειακές διακοπές κάθε Αύγουστο δεν έφταιγε η ΟΥΛΕΝ, αλλά τα λουκούλεια γεύματα που την τάιζε η γιαγιά. Ακόμα και σήμερα δακρύζω στη θύμηση καθεμιάς απ’ τις 7 Κλίο μου (με υπόκρουση αυτό).
  2. Στα 20 πρωτοδιάβασα Άλεν Γκίνσμπεργκ κι άρχισα να κρατάω ημερολόγιο με τα όνειρά μου. Μετά από ένα μήνα παραλυτικού dreamer’s block το πρότζεκτ εγκαταλείφθηκε. Το ημερολόγιο σώζεται με τον τίτλο “το μπεζ βιβλίο των χασμουρητών”. Αποσπάσματα, με ερμηνευτική ανοτασιόν της Δήμητρας, θα δημοσιευτούν στο επόμενο λαιφλόγκιν ινστόλμεντ, το 2011.
  3. Το φθινόπωρο του 2000 έκανα το ντεμπούτο μου στο σανίδι: ντυμένος ηλιοτρόπιο (σχετική φωτό στη Weekly World News της 11/10/2000 – θέλει συνδρομή) έπαιξα το Ραλφ Νέιντερ σε mock presidential debate, κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης του Green Party στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνιας. I was not excellent! I was not extraordinary! I was monumental! I was epochal! — τόσο πολύ, που ελπίζω να μην υπήρχαν Φλωριδαίοι στην αίθουσα.
  4. Είμαι πιονέρος της αγοράς αθλητικών συγκινήσεων. Τον Ιούνιο του 2004, παίζοντας 50 ευρώ τον εκάστοτε αντίπαλο της Εθνικής, έβαλα την κούπα στα χέρια του Θοδωρή. Δυο χρόνια αργότερα πόνταρα στους αντιπάλους της Γαλλίας και με βαριά προσωπική θυσία έστειλα τα συμπαθή ψοφάλογα του Ντομενέκ μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ. Αδιαμφισβήτητη η συμβολή μου και στο περσινό έπος της Σαϊτάμα. Μπορεί να είναι τυχαία όλα αυτά; (Hint: ναι)
  5. Στη δύση της μπασκετικής μου καριέρας, δεν έχω ακόμα αριστερό ντράιβ της προκοπής.

Πάσες: Ρίνο, Κωστής, bizwriter, nikoxy, dystropoppygus.5 σχόλια


1

Έλαβα την πάσα, έκανα το τέλειο κοντρόλ και με γυριστό αριστερό (όχι το καλύτερό μου) την έστειλα διαγώνια στον κενό χώρο… όποιος “διάβασε” τη φάση μπορεί να σπεύσει…

(Δεν έμειναν και πολλές/οί που δεν έχουν ακουμπήσει μπάλα ακόμα: ολόκληρη η ελληνική μπλογκοκοινότητα στα γήπεδα του meme αναστενάζει…)

Χαιρετώ!

20 February, 2007 στις 10:14 am
2

[…] Άλλες πεντάδες: Argos, Poetic Justice, Dark Angel, raywind, zpi, ttallou, discolata, Χνούδι, Beta Blank, mave, Θοδωρής Γούτας, Νίκος Γενημάκης, thas, kukuzelis, Yorgos, Κουρούνα, Πετεφρής, digital-era, mindstripper, Τύπος Νυχτερινός, Old Boy, tyxod, Exiled, Οι σκιές μιλάν, Διπλωματικός Λαθρεπιβάτης, Tertuliano […]

20 February, 2007 στις 11:12 am
3
Από: nikoxy

Μερσί για την ασίστ. Ιδρωσα να την πιάσω. Ισα που πρόλαβα ένα γλυκό λέι-απ.
Σειρά της Δήμητρας (είμαι φαν, είπαμε…) και του νεόνυμφου Τάσου να κατεβάσουν μπάλα.

21 February, 2007 στις 12:42 am
4

[…] Άλλες πεντάδες όπως της έχει εντοπίσει και καταγράψει ο Αστέρης : Argos, Poetic Justice, MiDWaN, Dark Angel, ANemos, Crazymonkey, raywind, diafanos, zpi, Helion, ttallou, discolata, Χνούδι, toa, Beta Blank, mave, Θοδωρής Γούτας, Νίκος Γενημάκης, thas, kukuzelis, Yorgos, zkeramid, Κουρούνα, Πετεφρής, digital-era, mindstripper, Penguin Witch, Τύπος Νυχτερινός, λεσπριτία, maroulitaa, Μαριλίνα, dystropoppygus, Old Boy, J95, Rakasha, tyxod, Exiled, Οι σκιές μιλάν, Διπλωματικός Λαθρεπιβάτης, Tertuliano. […]

26 February, 2007 στις 4:30 am
5

[…] Με μεγάλη καθυστέρηση (αρχικά ταξίδευα, μετά γύρισα αλλά έτρεχα, μετά απλά το ξέχασα και χαλάρωνα), ας ευχαριστήσω το Νικολάκη, το Γιώργο, και τον Αζράι, και ας γράψω και ‘γω μερικά πράγματα για τη μπλογκοσκυτάλη. […]

28 February, 2007 στις 5:28 pm