Το ένα καλήτερο αύριο, μέχρι το επόμενο


Γεια σας και πάλι από εμένα τον φίλο σας που ονομάζωμαι Ρίνο Γκατούζο!

Είμαι φελιτσίσσιμο και ήρθα και πάλι να σας χεραιτήσω στα ιστιωλόγια μπλονγκ και στο τσιμπερνοσπάτσιο, γιατί προχτές το βράδυ κερδήσαμε την Τσέλτικ και πετύχαμε την κουαλιφικατσιόνε α ι κουάρτι ντι Τσάνπιονς Λήνγκ! Και ήταν πολλή δύσκολη παρτίτα, γιατί όπως ξέρετε οι σκοτσέζι είναι ράτσα σκληροτράχειλοι. Και ο πορτιέρο πόλλακο Μπόρουτς έκανε μεγάλες απεκρούσεις και ακρομπατσίε σπεττακολάρι, αλλά χάρη στην πηστή συμπαράστασή σας τα καταφέραμε, και έτσι ο Κακά μας λίτροσε στον πρώτο τέμπο σουπλεμεντάρε!

Και πιστέβω ότι και όλοι εσείς είστε πολύ χαρούμενοι που κερδήσαμε, αφού αυτή την εβδομάδα έγιναν μεγάλες εκπλήξεις, και απωκλήστικαν η Μπαρτσελλόνα, η Άρσεναλ, η Λιόνε, και η Ρεάλ ντι Καπέλλο, αλλά ευτυχώς μείναμε η Μήλαν για να σας προσφέρουμε ωρέο θέαμα στην συνέχεια του θαισμού. Γιατί μπορεί να παίζουμε μόνο με έναν ούνικο αττακάντε, αφού ο κομμισσάριο τέκνικο Αντσελόττι πιστέβει ότι δεν χρειαζόμαστε έναν δέφτερο, και ούτε έναν τρίτο, όμως όλοι μας όπως κι εσείς αγαπάμε το ωρέο θέαμα και θέλουμε πολύ να κερδήσουμε αυτήν την κόππα.

Και όταν πήγαμε στα αποδιτήρια ύστερα από τη μεγάλη νίκη, εγώ ήμουν φελιτσίσσιμο, και είπα στον Αντρέα, ξέρεις ότι οι φίλοι μου με ψήφησαν στο μελησσόκουμπο μπάζ? Κι ο Αντρέα είπε, κονγκρατουλατσιόνι Ρίνο, η καριέρρα σου είναι σε κρεσέντο! Κι εγώ ρώτησα, μα ώρα, εγώ, τί πρέπει να κάνω? Κι ο Αντρέα είπε, όλα θα πάνε καλά, προσπάθησε να αναπτήξεις όσο μπορείς τα οιγετικά σου προσώντα.

Κι εγώ σινφώνησα και ανέβηκα σούμπιτο πάνω στο καρεκλίνο ντι ονόρε όπου κάθεται πριν τα ματς ο καπιτάνο Μαλντίνι, και μήλισα στους συμπαίκτες μου και είπα, σινχαρητήρια σε όλους αλλά κυρίως στον Κακά, γιατί μας λίτροσε και είναι ταλέντο φενομενάλε, και όποιος είδε το γκολ νόμισε πως είδε έναν κύκνο να κερδάει σε ιππωδρομία! Και για μια στηγμή έμειναν όλοι άναβδοι, και σκέφτονταν το τι τους είπα και με κοιτούσαν αιμβρώντητοι. Κι εγώ ένιωθα πολλύ περήφανος για τον εαυτό μου.

Τότε όμως εμφανήστικε ο καπιτάνο Μαλντίνι που είχε νεβριάσει με τον Γκράβεσεν κι είχε πάει πρώτος για μπάνιο και δεν είχε ώρεξη για πολλά-πολλά, και είπε, τι κάνεις πάνω στο καρεκλίνο μου ρε κατσοκέφαλε? Κι εγώ έχασα τα λόγια μου, κι εκείνος είπε, άσε κατά μέρος την ποεζία και τράβα βγάλε τις κάλτσες, για θα σκάσουμε όλοι εδώ μέσα από την πωδαρήλα. Και τότε όλοι ξέχασαν το τι μόλις τους είχα πει κι άρχησαν τις κορωιδήες όπως κάνουν πάντα, κι εγώ κατέβηκα μάνι-μάνι από το καρεκλίνο, αλλά ο καπιτάνο μου έστριψε το αυτί και είπε, σαν πολύ θάρρος να έχεις πάρει τελεφτέα, και μου έριξε μια καρπαζά στην ξιρισμένη καούκα, κι εγώ είπα, μη βαράς ρε Πάολο, κι έγινε μεγάλη ωχλαγογία και χάχανα, κι εγώ έβγαλα τις κάλτσες και πήγα γλήγωρα για μπάνιο.

Και όπως καταλαβαίνετε, τα οιγετικά μου προσώντα χρειάζωνται κι άλλη ανάπτηξη, αλλά εσείς ελπίζω να συνεχίσετε να μας υποστηρίζετε πηστά. Γιατί χθες έγινε το σορτάτζο, κι εμείς γλυτόσαμε την Τσέλση, αλλά πέσαμε με τη Μπάγιερν Μόνακο ντι Μπαβάρια, και τώρα πρέπει να την απωκλήσουμε κι αυτήν. Γιατί μόνο έτσι θα προχωρήσουμε κι άλλο στον θαισμό, και θα μπορέσουμε να σας προσφέρουμε το θέαμα που όλοι ωνειρέβεστε στην παρτίτα φινάλε του στάντιο ολύμπικο ντι Ατένε.

Ρίνο4 σχόλια


1
Από: buzz

O Ρίνο/Γκατούζο προκρίνεται!…

O διάσημος ανταποκριτής μας συνεχίζει την ένδοξη καρριέρα του στα μπλονγκ!…

11 March, 2007 στις 12:24 am
2
Από: S G

χαχα ρε τον Γκατουζο

μπορει να μας εξηγησει και γιατι αποκλειστηκε ρε γμτ η Μπαρσα?

12 March, 2007 στις 8:33 am
3
Από: bizwriter

Off-topic.

Εχμ, σόρρυ, αλλά μόνο στην δικιά μου οθόνη η μελισσούλα το buzz έχει… μεταλλαχθεί σε emoticon που… τον παίζει;!

13 March, 2007 στις 2:48 am
4
Από: Ρίνο

Γεια σας φίλοι.

Εγώ διάβασα το μεσσάτζο σας και ήθελα να σας απαντίσω, αλλά δεν ήξερα την απάντιση. Κι έτσι σήμερα το πομερίτζο ρώτησα τον Αντρέα και είπα, οι φίλοι μου στα ιστιωλόγια μπλόνγκ ρωτίσανε, και μήπως ξέρεις εσύ το γιατί έχασε η Μπαρτσελλόνα?

Και ο Αντρέα είπε, μαγκάρι ο τέκνικο ολλαντέζε Ράηνκαρτ είναι ο ούλτιμο ρωμάντικο, και αρνίθηκε να προδόσει την κληρονωμία του Κρώηφ. Κι εγώ ρώτησα, εμάς ποιά είναι η κληρονωμία μας?, κι ο Αντρέα είπε, του Αρρίγκο Σάκι.

Κι εγώ δεν ξέρω τι είναι οι κληρονωμίες, αλλά όταν μάθω θα σας το εξηγίσω και αυτό. ‘Ομως στο μεταξύ χαίρομαι που εμείς είχαμε τη σωστή κληρονωμία, γιατί εκείνοι που είχαν τη λάθος χάσανε, κι εγώ θέλω πάντα να κερδάμε πασιθησία, για να σας προσφέρουμε ωρέο θέαμα και σινγκινήσεις στην συνέχια του θαισμού.

Ρίνο

14 March, 2007 στις 9:51 am