Οι «μπλοκάκηδες» είναι bloggers;


Ο Περικλής Κοροβέσης επιλέγει να μην ποντάρει στο "κίνημα των bloggers" για την αποκατάσταση των αδικημένων (από τη CIA, μεταξύ άλλων) συναδέλφων του. -y [via Anemos] 


 

5 σχόλια


1
Από: Yorgos

Ή εγώ δεν πολυκατάλαβα το νόημα του τίτλου (όπως με ενημερώνει καλή φίλη της στήλης =)

4 June, 2007 στις 9:05 am
2
Από: Oneiros

..από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα. Αποτυχημένο pun (μάλλον λόγω άγνοιας), που αδυνατίζει και το επιχείρημα του, methinks.

4 June, 2007 στις 10:08 am
3

Σήμερα και αύριο έχει εκλογές στην ΕΣΗΕΑ. Και αυτό για το οποίο μιλάει (επ’ευκαιρία) ο Κοροβέσης είναι η ανάγκη να υπάρξει ένα ‘κίνημα από τα κάτω’ για να διεκδικηθεί αποκατάσταση αδικιών, ειδικά σε βάρος όσων δουλεύουν με μπλοκάκια. Δεν θα έλεγα ότι βρίσκω και πολύ άστοχη την προτροπή, αν κανείς τη βάλει σε αυτό το πλαίσιο. Εκτός αν είστε από αυτούς που έχουν αλλεργικές αντιδράσεις στο άκουσμα όρων όπως συνδικαλισμός.

6 June, 2007 στις 7:43 am
4
Από: Oneiros

Όχι φυσικά, το αντίθετο μάλιστα: η απαξίωση του freelancing στον ελληνικό τύπο είναι ένας βασικός λόγος για την κατάντια της δημοσιογραφιας, και χρειάζεται αγώνας για να αντιστραφεί.
Η συλλήβδην απαξίωση just to prove a point -or, worse, just to make a pun- είναι που με χαλάει (το ίδιο με χαλάει και η συλλήβδην αποθέωση, όπως ο newly found επικολυρισμός των ΜΜΕ σχετικά με τα blogs, για να εξηγούμαι).
Δεν ήξερε, δεν ρώταγε ο κ. Κοροβέσης;

6 June, 2007 στις 10:50 am
5
Από: Yorgos

Υπάρχει και η πιο καλόπιστη ανάγνωση: οι μπλοκάκηδες δεν είναι bloggers, δηλαδή δε γράφουν τζάμπα. Όπως και να ‘χει, imho τίτλος και τελευταία παράγραφος είναι για τα μπάζα.

Για το δίκαιο του αιτήματος καμιά αμφιβολία.

6 June, 2007 στις 1:42 pm