Είμεθα πλέον ντοτ-κομ


Τα αποκαρδιωτικά νούμερα ιστοθέασης και τα συνακόλουθα μίζερα διαφημιστικά έσοδα φέρνουν μεγάλες αλλαγές στο RT – έχουμε και τη γκρίνια της Δήμητρας, που φημολογείται ότι ετοιμάζεται να αναλάβει το καλλιτεχνικό σταυρόλεξο στη Λάνγκερ Φούλιν. Η διεύθυνσις αναγκάστηκε να πάρει κεφάλια. Πρώτο θύμα της ανασυγκρότησης ήταν φυσικά ο counter. Δεύτερο ο art director. Τρίτο ο σπιτονοικοκύρης. Μετακόμισις φίλες και φίλοι! Καλωσήρθατε, πάρτε κεράσματα, σιάχτε τα μπουκμάρκ σας και σιάχτε τα μπλογκρόλ σας.11 σχόλια


1
Από: Sakis

Με γεια! Με γεια! Ωραίο το layout, χρηστική η ύπαρξη κατηγοριών στο sidebar. Παρατήρησα, όμως, ότι δεν έχετε μεταφέρει τα σχόλια. Καλή συνέχεια!

6 February, 2005 στις 5:02 am
2
Από: Sakis

Επίσης, δεν βλέπω πουθενά πώς να παω στην αρχική σελίδα πέρα από το να πατήσω “back” στον browser.

6 February, 2005 στις 5:07 am
3
Από: Dimitra

Άρχισε τις ινανιτέ ο έντιτορ. Ούτε τα σταυρόλεξα της Λανγκερ Φουλιν θα αναλάβει η Δήμητρα, ούτε τα πένθη της Λιμπερασιόν. Απλά βρίσκεται σε ινφοντάιετ καθότι οργανώνει τη ρετροσπεκτίβα του Russ Meyer (πάνω απ’το πτώμα του συνδικάτου των αγάμητων φιλμοκριτικών). Θα ξεσπάσω με post-κόλαφο για τον πολιτιστικό μεσαίωνα του Τορσάβεν μόλις μπουν τα πράγματα σε μια σειρά.

6 February, 2005 στις 1:52 pm
4
Από: thas

Γίνατε πλέον πολυεθνική. Σε καλό να σας βγει. Κι αυτό το noise που κάνει η tape είναι πολύ μετα μετα που λέει κι η ξενιτεμένη. Μ’ αρέσετε. Θα σας προτιμήσω. Ευχαριστώ και για την προαγωγή…(γιατί το side bar κατεβαραθρώθη;)

6 February, 2005 στις 1:52 pm
5
Από: Dimitra

(Αν και είμαι σίγουρη ότι στη Λανγκερ Φουλιν ο τίτλος μου θα ήταν ελαφρώς πιο ντιστανγκέ απ’αυτό το “ηλεκτρικό μυρμήγκι”…)

6 February, 2005 στις 2:01 pm
6
Από: Yorgos

Θενκς αμίγκος!

Σάκη, το “Reality Tape” στο header πρέπει να είναι clickable και επιστρέφει στην αρχική σελίδα. Τα σχόλια τα άφησε πίσω το σκριπτάκι της μετακόμισης. Ξέρει κανείς αν γίνεται να μεταφερθούν στο wordpress;

thas, το μετα μετα και το pretense είναι στο DNA του μπλογκ =)
Κατεβαραθρώθη το sidebar;; Σε ποιο browser; Τρίζει η καρέκλα και του νέου αρτ νταϊρέκτορ..

7 February, 2005 στις 1:44 am
7

Καλό, καλό. Καλορίζικο. Να πληρώνετε τα νοίκια τακτικά, μη σας πετάξουν κι απο δώ. Είναι αμείλικτη η ιδιοκτησία. (στρουμφ)

7 February, 2005 στις 2:40 am
8
Από: DiS

Να σας ζήσει, να σας ευτυχήσει και … ότι θέτε περί WordPress και plugins μη φοβού να ρωτήσετε. Μήήήνες ψαχνει η υποφαινόμενη και ένα κάρο άλλοι. (δοκιμάστε, μιας και έχετε server πλέον και μια εγκατάσταση test του WP 1.5. Μετά βάλτε μέσα themes και δείτε πως λειτουργούν … έχει πλάκα – ναι, δεν είμαι σοβαρός τύπος-).

7 February, 2005 στις 4:23 am
9
Από: Oneiros

Όμορφο το νέο theme, με γειά τα πολυεθνικά μεγαλεία και καλή συνέχεια.

ΥΓ: Κρίμα να πιάνω 2 αράδες στο blogroll, συντόμεψέ με αν χρειαστεί να χωρέσουν κι άλλοι 🙂

7 February, 2005 στις 6:24 pm
10
Από: kukuzelis

Με γεια το καινούργιο σπίτι. Ωραίος σχεδιασμός. Επιτέλους κάτι αντάξιο της Δήμητρας. Δεν διέφυγε της προσοχής μας το ωραιότατο “Κοντριμπιτέρ”. Πολιτισμός βρε παιδάκι μου. Αλλά δεν κατάλαβα, εμείς δηλαδή που προτιμάμε τις hardcore καταστάσεις (είναι δυο τρεις γαλλικές και μπόλικες αμερικάνικες, της δεκαετίας του ’70, πολύ ψώνιο-αλλά άντε να τις βρεις σήμερα…) είμαστε ντε καλά αγάμητοι;
*

9 February, 2005 στις 6:33 am
11
Από: Yorgos

Θενκς δια τας ευχάς. Το “κοντριμπιτέρ” ήταν η ελάχιστη παραχώρηση προς τη Δήμητρα, η οποία ήθελε λέει ένα “πιο ροκοκό ντιζάιν”. Γκο φίγκιουρ! Σε άλλα νέα, ο art director απέδωσε τις καταβαραθρώσεις του sidebar και λοιπές παραμορφώσεις της σελίδας στο γεγονός ότι μετά από 10 χρόνια εργασίας στη BMW έχει μάθει να αγνοεί το 95% της αγοράς. Απεδέχθη έγγραφη επίπληξη.

10 February, 2005 στις 12:33 pm