Αντίο με δόσεις


Ελπίζεις ότι το έργο θα έχει και τρίτη πράξη, αλλά κατά βάθος δεν το πολυπιστεύεις. Η Apple θα τρέχει με κεκτημένη ταχύτητα για κάμποσα χρόνια ακόμα, όμως δεν θα είναι ίδια. Ούτε εκείνη, ούτε το Βάλεϊ. -y 


 

3 σχόλια


1

Δεν καταλαβαίνω γιατί τον έχουν ήδη “πεθάνει” τον άνθρωπο. (Δες και το σκοτωμό που έγινε εδώ”.

Μπορεί όντως να μην είναι τόσο σοβαρά τα πράγματα και να επανέλθει. Τίθεται εδώ ένα θέμα κατά πόσο οι μέτοχοι έχουν δικαίωμα πρόσβασης στα ιατρικά δεδομένα του CEO της εταιρείας στην οποία είναι μέτοχοι. Πιστεύω κι εγώ πως η καλύτερη πολιτική για τον Jobs θα ήταν ένα ξεκάθαρο ιατρικό ανακοινωθέν, από την άλλη όμως δεν μπορεί κανείς να του αρνηθεί το δικαίωμα της ιδιωτικότητας. Άλλωστε η μυστικοπάθειά του είναι γνωστή.

15 January, 2009 στις 12:59 pm
2
Από: Zed

Μα αφού ο ίδιος το δήλωσε ότι θα απουσιάσει για 6 μήνες, γιατί τελικά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει είναι τελικά σοβαρότερο από αυτό που έλεγαν οι εκτιμήσεις.

Όπως και να ‘χει η ανοδική πορεία της apple δεν πρέπει να σταματήσει τη ροπή που πήρε.

15 January, 2009 στις 3:00 pm
3
Από: yorgos

Ανδρέα: είναι σχεδόν βέβαιο ότι είναι σοβαρά τα πράγματα. Αν δεν ήταν, θα έβγαζε ένα ξεκάθαρο ιατρικό ανακοινωθέν να τελειώνει η ιστορία — δεν θα την άφηνε να σέρνεται έτσι. Το δικαίωμα της ιδιωτικότητας είναι αδιαμφισβήτητο. Αδιαμφισβήτητο όμως είναι και το δικαίωμα των επενδυτών να γκρινιάζουν για την ομίχλη και την έλλειψη ξεκάθαρου πλάνου διαδοχής.

Zed: Δεν βλέπω πώς μπορεί να σταματήσει — σύντομα τουλάχιστον. Αν ο Jobs αναγκαστεί τελικά να αφήσει την Apple, θα την έχει αφήσει σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ’ ό,τι την άφηνε το ’85. Το ότι το Κουπερτίνο παραμένει εξαιρετικό εργοστάσιο hype, είναι μάλλον από συνήθεια’ όχι από ανάγκη.

16 January, 2009 στις 1:38 am

Σχολιάστε